Frisse Wind
(4,8%)
Malle Mok 
(5,3%)
Donker
Genoegen
(6,3%)
alt
Schevenings Tripel
(7,5%)
Schevenings
Stout
(4,7%)
alt
De Wissteltap

La Trappe
"Blond"
6,5 %   3,40

Van Steenberge
"Gulden Draak
Quadrupel"
9 %   3,80

Florette Prima Melior
8,0 %  3,80

Kapittel winter bier
 7.5%  4,30

Download
"debierapp"
voor meer info
over onze bieren!

Onze Brouwerij
Uniek aan ons eetcafé is de eigen brouwerij. In onze brouwerij wordt bijna dagelijks ambachtelijk bier gebrouwen. De fijnste ingrediënten worden door onze brouwmeester geselecteerd en met zuiver duinwater verwerkt tot verrassende bieren. Op dit moment brouwt hij veertien verschillende bieren, die verspreid over het jaar direct op de tap gaan.

Bij het opzetten van het Brouwcafé kregen de voorliefde voor het brouwersambacht en de toenemende vraag naar micro-brouwerijen vorm in twee speciaal geslagen koperen ketels. Niet alleen de pronkstukken binnen het Brouwcafé, maar ook het kloppend hart van bierminnend Den Haag. De ketels hebben een inhoud van 200 liter en bevatten een geïsoleerde ketel. De bovenste ketel is bovendien voorzien van een filterbodem.

Direct daarachter een vijftal gistbakken. Ditmaal gewoon uit roestvrij staal. Hierin bereiken, onder toevoeging van gist, de bieren hun uiteindelijke alcoholpercentage, alvorens over te gaan tot lagering.

Achter de bar bevinden zich de lagertanks met een gezamenlijke opslagcapaciteit van ruim 3000 liter. Het bier wordt direct vanuit deze tanks getapt.

Leuk weetje:
Onze brouwerij is een belastingvrije zone. Omdat wij alcohol produceren moeten wij deze, als het ware, invoeren in Nederland om zo de juiste accijnzen te kunnen bepalen. Hierop wordt toezicht gehouden door de douane.
 
CreditsBeheerSitemap