Gegrilde Kalfsentrecôte
geserveerd met truffelpasta,
aubergine en tomaat

€23,50
Donderdag
17 december
Gegrilde Wildburger
geserveerd met Zuurkoolstamppot
en een saus van
sjalotjes

of

Gebakken Zeewolffilet
geserveerd met knoflook
croutons en een saus van
mosselen
€15,-
Paddenstoelen
Risotto geserveerd met
gegrilde groenten

€12,50
Frisse Wind
(4,8%)
Bomschuit I.P.A
(4,5%)
Brouwbock (6,5%) alt
Schevenings
Winterbock
(7,2%)
alt
Schevenings Tripel
(7,5%)
De Wissteltap

La Trappe
"Blond"
6,5 %   3,40

Broeder Jacob
"Gijle Bock"
6,5 %   3,60

Wittekerke
"Winterwhite"
7,5 %  3,80

Ayinger
"Celebrator"
6,7 %  4,30

Download
"debierapp"
voor meer info
over onze bieren!

Met een Groep
Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht met een groter gezelschap, dan wel tot maximaal 35 personen. Voor gezelschappen groter dan 15 personen hebben wij speciale menu's samengesteld. Voor zowel de Lunch als het Diner kunt u kiezen uit drie verschillende menu's. Deze kunt u hieronder inzien en eventueel uitprinten.
Het gekozen menu is van toepassing voor het hele gezelschap (met uitzondering van vegetariërs). Alleen dan kunnen wij garanderen dat de diverse gangen soepel en gelijkmatig uitgeserveerd worden.

U kunt hieronder een keuze maken (prijzen zijn per persoon):

Lunch Diner

Lunchmenu 1


€ 9,00 p/p

2 bruine of witte broodjes
belegd met jong belegen kaas,
boerenscharrelham, huisgerookte scharrelkipfilet,
of huisgemaakte tonijnsalade

Eventueel uit te breiden met soep van de dag
( + € 4,50 per persoon)


Afdrukversie

Lunchmenu 2


€ 11,50 p/p

2 bruine of witte broodjes
belegd met gerookte zalm,
biologische oude Kaas,
Kroket van biologisch Rundvlees,
biologische Geitenkaas of huisgerookte Scharrelkipfilet

Eventueel uit te breiden met soep van de dag
(+ € 4,50 per persoon)


Afdrukversie

Lunchmenu 3


€ 17,50 p/p


Kruidige Astoriasoep
kruidige Indiaanse groentesoep
geserveerd met een toritlla


of

Carpaccio van biologisch Rundvlees
geserveerd met rucola, parmezaan, pijnboompitjes
en een klassieke carpacciodressing


****

Saté van Scharrelkipfilet
geserveerd met brood,
salade, kroepoek en pindasaus


of

Scheveningse Havensalade
frisse salade geserveerd met gerookte zalm, tonijnsalade
en gemarineerde vis geserveerd met een dressing van,
biologische yoghurt en limoen



Afdrukversie

Dinermenu 1



€  21,00  p/p


Soto Ayam
kruidige Indonesische soep met scharrelkipfilet
(deze soep kan ook vegetarisch geserveerd worden)


of

Bouillabaise
klassiek, rijk gevulde vissoep
geserveerd met rouille en toast



***

Jambalaya vispannetje
kruidige schotel van vis en schelpdieren
geserveerd met rijst


of

Brouwburger
burger van 200 gram biologisch rundvlees met gebakken uitjes en paddenstoel,
op een kruidig broodje met een rode-ui compote en een BBQ saus


of

Sate van Scharrelkipfilet
geserveerd met Oosterse groente,
kroepoek en pindasaus


****

2 bolletjes huisgemaakt ijs met slagroom

of

Koffie, Thee,  Espresso of Cappuccino


Afdrukversie

Dinermenu 2



€ 26,00  p/p


Salade gegrilde Eend
een salade met lauwwarme Hoisin eend
geserveerd met mandarijnenflensjes


of

Quinoa salade
met gegrilde Haloumi, knoflook brood
en een saus van geroosterde tomaat


of

Scheveningse Havensalade
frisse salade geserveerd met gerookte zalm, tonijnsalade
en gemarineerde vis geserveerd met een dressing van,
biologische yoghurt en limoen


****

Brouwhuisschotel
een wisselende, verrassende schotel
met de keuze uit vlees, vis of vegetarisch


of

Saté van Scharrelkipfilet
geserveerd met Oosterse groente,
kroepoek en pindasaus



****

Hazelnoot-schuimtaartje
geserveerd met een bolletje koffie-ijs


of

Warme Luikse Wafel
met een bolletje vanille-ijs,
Rote Grütze en slagroom



of

Koffie, Thee,  Espresso of Cappuccino


Afdrukversie

Dinermenu 3



€  30,50  p/p


Carpaccio van Biologisch Rundvlees

geserveerd met rucola, pijnboompitten,
parmezaan en een klassieke carpacciodressing


of

Carpaccio van Zwaardvis
dungesneden duurzaam gevangen zwaardvis geserveerd
met een ceviche dressing van oude geuze

of

Pastei van Paddenstoelen
met een salade van botersla en truffeldressing


******

Gegrilde zalmfilet
geserveerd met een saus van
groene mosterd, Schevenings Tripel en dille


of

Vlaams stoofpotje
in bier gestoofde sukade van Noord-Amerikaans rund
geserveerd met een stamppot van de dag


of

Gebakken St. Hendrik Varkensrack
scharrelvarken, geserveerd met een saus van Italiano's


****

Brouwbol
soes gevuld met een mousse van witte chocola
geserveerd met vanilleroom en ijs van perzik en bierlikeur



of

Crumble van rode vruchten
geserveerd met een bolletje honingijs

of

Koffie, Thee,  Espresso of Cappuccino


Afdrukversie

 
CreditsBeheerSitemap