Gegrilde Kalfsentrecôte
geserveerd met Garnalen Piri-Piri. 

€23,50
Vrijdag
31 oktober

Livarschnitzel
met een 
aquavit saus.

of

Gebakken
Zeeduivelfilet
met een saus van
gepofte paprika 
en Frisse Wind.

€15,-
Quinoah met
Geitenkaas
en een salade van
walnoten, pompoen
en rozijnen.

€12,50
Frisse Wind
(4,8%)
Bomschuit I.P.A
(4,5%)
Brouwbock (6,5%) alt
Bakje Stout
(4,7%)
alt
Schevenings Tripel
(7,5%)
De Wissteltap

Amstel
"Bock"
7,0 %  3,60

Provenier
"Dubbelbock"
7,8 %  3,80

Gulpener
"HerfstBock"
6,5 %   3,60

La Trappe
"Bockbier"
7,0 %   3,60

Download
"debierapp"
voor meer info
over onze bieren!

Met een Groep
Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht met een groter gezelschap, dan wel tot maximaal 35 personen. Voor gezelschappen groter dan 15 personen hebben wij speciale menu's samengesteld. Voor zowel de Lunch als het Diner kunt u kiezen uit drie verschillende menu's. Deze kunt u hieronder inzien en eventueel uitprinten.
Het gekozen menu is van toepassing voor het hele gezelschap (met uitzondering van vegetariërs). Alleen dan kunnen wij garanderen dat de diverse gangen soepel en gelijkmatig uitgeserveerd worden.

U kunt hieronder een keuze maken (prijzen zijn per persoon):

Lunch Diner

Lunchmenu 1


€ 9,00 p/p

2 bruine of witte broodjes
belegd met jong belegen kaas,
boerenscharrelham, huisgerookte scharrelkipfilet,
of huisgemaakte tonijnsalade

Eventueel uit te breiden met soep van de dag
( + € 4,50 per persoon)


Afdrukversie

Lunchmenu 2


€ 11,50 p/p

2 bruine of witte broodjes
belegd met gerookte zalm,
biologische oude Kaas,
Kroket van biologisch Rundvlees,
biologische Geitenkaas of huisgerookte Scharrelkipfilet

Eventueel uit te breiden met soep van de dag
(+ € 4,50 per persoon)


Afdrukversie

Lunchmenu 3


€ 17,50 p/p


Kruidige Astoriasoep
kruidige Indiaanse groentesoep
geserveerd met een toritlla


of

Carpaccio van biologisch Rundvlees
geserveerd met rucola, parmezaan, pijnboompitjes
en een klassieke carpacciodressing

****

Saté van Scharrelkipfilet
geserveerd met brood,
salade, kroepoek en pindasaus

of

Scheveningse Havensalade
frisse salade met 
gerookte zalm, gemarineerde vis en tonijnsalade
met een dressing van biologisch yoghurt en limoen
geserveerd met brood


Afdrukversie

Dinermenu 1



€  21,00  p/p


Kruidige Astoriasoep
kruidige Indiaanse groentesoep
geserveerd met een toritlla


of

Bouillabaise
klassieke, rijk gevulde vissoep
geserveerd met rouille en toast 


***

Paëlla
Spaanse, visschotel
goed gevuld met gamba,
 zeevruchten en vis


of

Brouwburger
burger van 200 gram biologisch rundvlees
met gebakken uitjes en paddenstoel, op een kruidig broodje
 met een frisse zomerse salade en een BBQ saus


of

Sate van Scharrelkipfilet
geserveerd met Oosterse groente,
kroepoek en pindasaus

****

2 bolletjes huisgemaakt ijs met slagroom

of

Koffie, Cappuccino, Espresso of Thee


Afdrukversie

Dinermenu 2



€ 26,00  p/p


Mexicaanse Tortillasalade
salade van een krokante tortilla,
pittige Merquez worstjes, mais, kidneybonen
en een choka van geroosterde groente en gerookte tomaat


of

Lauwwarme groentesalade
met gemarineerde groente,
ricottagnocchi en saliboter


of

Arabische Visspiesjes
op een salade van komkommer en maanzaad
met een dressing van rucola en mierikwortel



****

Brouwhuisschotel
een wisselende, verrassende schotel
met de keuze uit vlees, vis of vegetarisch

of

Saté van Scharrelkipfilet
geserveerd met Oosterse groente,
kroepoek en pindasaus


****

Cheesecake
met aardbeien en een bodem van bastognekoeken,
geserveerd met rode vruchtenijs



of

Warme Luikse Wafel
met een bolletje vanille-ijs,
kersen-kriekbiercompote en slagroom


of

Koffie, Thee,  Espresso of Cappuccino


Afdrukversie

Dinermenu 3



€  30,50  p/p


Carpaccio van Biologisch Rundvlees

geserveerd met rucola, pijnboompitjes,
parmezaan en een klassieke carpacciodressing

of

Scheveningse Havensalade
frisse salade geserveerd met gerookte zalm,
tonijnsalade en gemarineerde vis geserveerd
met een dressing van, biologische yoghurt en limoen


of

Mograbisalade
een salade met parel-couscous, gemarineerde pompoenen
een salsa van walnoten en Labne, een gezouten frisse yoghurtkaas



******

Gegrilde zalmfilet
geserveerd met een saus van
tomaten en zhoug


of

Lamskebab
kruidig lamsgehakt geserveerd met freekeh

of

Beef Wellington
bavette van Black Angus runderen
in een jasje van gedroogde Livarham,
paddenstoelen en bladerdeeg,
geserveerd met een truffel-Stoutsaus



****

Brioche galette
taartje van zomerfruit geserveerd
met een bolletje watermeloensorbet



of

Toffee brownie
geserveerd met een
bolletje Italian Coffee-ijs


of

Koffie, Cappuccino, Espresso of Thee


Afdrukversie

 
CreditsBeheerSitemap