Surf en Turf van
Grain Fed, Dry Aged
Rib Eye
en Gamba piri-piri
geserveerd met een salade
van Rozeval

€23,50
Donderdag
24 april

Gegrild
Kabeljauwhaasje
geserveerd op een
Arabische Groentestoof.

of

Gebraden
Duke of Berkshire
Rack
geserveerd met
een saus van
Vieux en
Kastanjechampignons.

€15,-
Met geitenkaas
gegratineerde
Aubergine met
kruidige rijst en
met een dressing van
cherrytomaatjes
en kikkererwten

€12,50
Frisse Wind
(5,2%)
Voorjaarsvreugde
(6,5%)


Blontje
(5,6%)
Schevenings Tripel
(7,5%)
Witte Wolk
(5,5%)

Wisseltap:

Van Honsebrouck
"Cuvée du Château"
11 %   4,20

La Trappe
"Dubbel"
7 %   3,40

Steenbrugge
"Blond"
6,5 %   3,50

Download
"debierapp"
voor meer info
over onze bieren!

Met een Groep
Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht met een groter gezelschap, dan wel tot maximaal 35 personen. Voor gezelschappen groter dan 15 personen hebben wij speciale menu's samengesteld. Voor zowel de Lunch als het Diner kunt u kiezen uit drie verschillende menu's. Deze kunt u hieronder inzien en eventueel uitprinten.
Het gekozen menu is van toepassing voor het hele gezelschap (met uitzondering van vegetariërs). Alleen dan kunnen wij garanderen dat de diverse gangen soepel en gelijkmatig uitgeserveerd worden.

U kunt hieronder een keuze maken (prijzen zijn per persoon):

Lunch Diner

Lunchmenu 1


€ 9,00 p/p

2 bruine of witte broodjes
belegd met jong belegen kaas,
boerenscharrelham, huisgerookte scharrelkipfilet,
of huisgemaakte tonijnsalade

Eventueel uit te breiden met soep van de dag
( + € 4,50 per persoon)


Afdrukversie

Lunchmenu 2


€ 11,50 p/p

2 bruine of witte broodjes
belegd met gerookte Zalm,
biologische oude Kaas,
Kroket van biologisch Rundvlees,
biologische Geitenkaas of huisgerookte Scharrelkipfilet

Eventueel uit te breiden met soep van de dag
(+ € 4,50 per persoon)


Afdrukversie

Lunchmenu 3


€ 17,50 p/p


Soep Freekeh
groentesoep gevuld met Freekeh,
biologische lamsgehaktballetjes en
geblakerde aubergine
(is ook vegetarisch te bestellen)

of

Carpaccio van biologisch Rundvlees
geserveerd met rucola, parmezaan, pijnboompitjes
en een klassieke carpacciodressing

****

Saté van Scharrelkipfilet
geserveerd met brood,
salade, kroepoek en pindasaus

of

Scheveningse Havensalade
frisse salade met 
gerookte zalm, gemarineerde haring en tonijnsalade
met wasabimayonaise en
geserveerd met brood


Afdrukversie

Dinermenu 1



€  21,00  p/p


Soep Freekeh 
groentesoep gevuld met Freekeh
biologische lamsgehaktballetjes
en geblakerde aubergine
(is ook vegetarisch te bestellen)

of

Bouillabaise
klassieke, rijk gevulde vissoep
geserveerd met rouille en toast 


***

Paella
Spaanse visschotel 
goed gevuld met gamba,
zeevruchten en vis

of

Gebakken Livarschnitzel
schnitzel van het Livarscharrelvarken 
met een pistoukorstje,
geserveerd met een aioli van dragon
en Oude Geuze


of

Sate van Scharrelkipfilet
geserveerd met Oosterse groente,
kroepoek en pindasaus

****

2 bolletjes huisgemaakt ijs met slagroom

of

Koffie, Cappuccino, Espresso of Thee


Afdrukversie

Dinermenu 2



€ 26,00  p/p


Salade van Scharrelkipfilet en sinaasappel
frisse salade van gekruide scharrelkipfilet
met een dressing van sinaasappel,
venkel en honing 

of

Quinoa salade
een salade met Quinoa,
een glutenvrije Zuid Amerikaanse graansoort,
met jonge spinazie, dadels en amandelen

of

Viskebab
spiesje van kruidige visfilet
geserveerd met kappertjes 
ingemaakte citroen en
een kruidige boterbonensalade


****

Brouwhuisschotel
een wisselende, verrassende schotel
met de keuze uit vlees, vis of vegetarisch

of

Saté van Scharrelkipfilet
geserveerd met Oosterse groente,
kroepoek en pindasaus


****

Rabarber-Cheesecake
geserveerd met
een stroop van granaatappel


of

Warme Luikse Wafel
met een bolletje vanille-ijs,
kersen-kriekbiercompote en slagroom


of

Koffie, Thee,  Espresso of Cappuccino


Afdrukversie

Dinermenu 3



€  30,50  p/p


Carpaccio van Biologisch Rundvlees

geserveerd met rucola, pijnboompitjes,
parmezaan en een klassieke carpacciodressing

of

Scheveningse Havensalade
frisse salade geserveerd met
gerookte zalm, tonijn en gemarineerde haring
met een dressing van Frisse Wind
en dille

of

Quiche van Biologische Brie en Peer
feen pittige quiche van brie,
groente, peer en jalapeno



******

Gegrilde Zalmfilet
geserveerd met een saus van mosterd en 
Schevenings Tripel

of

Jerkey Lam
Lamsschenkel gestoofd in honing en rum
geserveerd met een kruidige rijst

of

Beef Wellington
bavette van Black Angus runderen
in een jasje van gedroogde Livarham,
paddenstoelen en bladerdeeg
geserveerd met een
truffel-stoutsaus  


****

Salade van vers fruit
geserveerd met
yoghurtpudding
en een bolletje honing-limoenijs


of

Chocolade taartje
met een smeltend hart
geserveerd met Rote Krutze
en een bolletje krokant nougat-ijs


of

Koffie, Cappuccino, Espresso of Thee


Afdrukversie

 
CreditsBeheerSitemap