Gebakken Lamsfilet
geserveerd met een
Aardappel mousseline 
en een saus van thijm en Achel Blond

€23,50
Vrijdag 
30 januari

Pulled Pork geserveerd
met een stamppot van rode kool
en een salade van appel en mosterd

of

Op de huid gebakken
Snoekbaarsfilet
geserveerd
met een saus van
Mosselen en Look.


€15
Kruiden Risotto
met parmezaan
gegratineerd met
Biologische Brie. 

€12,50
Frisse Wind
(4,8%)
Malle Mok 
(5,3%)
Donker
Genoegen
(6,3%)
alt
Schevenings Tripel
(7,5%)
Winters Verlangen
(11,5%)
De Wissteltap

La Trappe
"Isid'or"
7,5 %   4,00

Van Steenberge
"Gulden Draak"
10,5 %   3,80

Gulpener
"Wintervrund"
9,0 %  3,80

Ayinger
"Celebrator"
6,7 %  4,30

Download
"debierapp"
voor meer info
over onze bieren!

Lunch

U kunt tot 17:00 gerechten bestellen van deze kaart.

Het Brouwcafé is zich bewust van de kwaliteitseisen die u, als gast, 
meer en meer stelt aan de producten die u eet.

Daarom gebruiken wij zo vaak mogelijk vlees van biologisch of duurzaam gefokte scharreldieren
Waar mogelijk gebruiken we duurzaam gevangen vis en duurzame gekweekte of biologische groenten. 
De eieren zijn van vrije uitloop kippen

Dit alles voor het welzijn van de dieren maar ook om u nog meer te laten 
genieten van onze gerechten.

Eet Smakelijk!

Lunchgerechten
Salade met Biologische kazen
frisse salade geserveerd met drie biologische kazen
brie, geiten en Wyngaard extra belegen
met honing-mosterd saus, geserveerd met brood.
€ 8,40
Scheveningse Havensalade
frisse salade geserveerd met gerookte zalm, tonijnsalade
en gemarineerde vis geserveerd met een dressing van
biologisch yoghurt en limoen geserveerd met brood.
€ 9,00
Jambalaya vispannetje
kruidige schotel van vis, schaal en schelpdieren 
geserveerd met rijst.
€ 9,20
Vlaams Frietje Stoofvlees
friet geserveerd met, in bier gestoofde,
sukade van Noord-Amerikaans rundvlees.
€ 8,50
Twee kroketten van biologisch Rundvlees
met maïs- of bruine boterhammen en mosterd.
€ 7,10
Saté van Scharrelkipfilet
geserveerd met brood, salade, kroepoek en pindasaus.
€ 12,20
Soepen
Soto Ayam
kruidige Indonesische soep met scharrelkipfilet.
(deze soep kan ook vegetarisch besteld worden)
€ 5,00
Bouillabaisse
klassiek, rijk gevulde vissoep geserveerd met rouille en toast.
€ 6,50
Open Boerentosti - van maïs- of bruinbrood.
Kaas, tomaat en ui. € 5,20
Livarboerenham, kaas, tomaat en ui. € 6,40
Biologische Geitenkaas, honing en pijnboompitjes. € 6,00
Brouwcafé Sandwich - gestapelde maïs- of bruine boterhammen.
Clubsandwich
klassieke sandwich met gebraden scharrelkip, Livarbacon en een vrij uitloop ei
met sla, tomaat, ui, komkommer en pestomayonaise.
€ 6,80
Sandwich gerookte Zalm
met sla, tomaat, ui, komkommer en wasabimayonaise.
€ 9,00
Sandwich Tonijnsalade 
met sla, tomaat, ui en komkommer.
€ 7,20
Broodjes - geserveerd op een Wit- of Meergranen broodje 
met sla, tomaat en komkommer
Voor de kids
een maïs- of bruine boterham met jam of hagelslag.
€ 1,70
Wijngaard Affineurs biologische Kaas
biologische, vegetarische, extra belegen kaas geserveerd met grove mosterd.
€ 5,40
Roombrie
biologische roombrie geserveerd met geroosterde walnoten en honing.
€ 5,90
Livar Boerenham
ham van duurzaam gefokt varken geserveerd met honing-mosterd saus.
€ 5,90
Carpaccio
van biologisch rundvlees, geserveerd met rucola,
pijnboompitjes en truffelmayonaise.
€ 6,40
Tonijnsalade
tonijn aangemaakt met rode ui, mayonaise en kappertjes.
€ 5,40
Gerookte Zalm
gerookte zalm, geserveerd met ui, kappertjes en wasabimayonaise.
€ 6,40
Brouwburger
burger van biologisch rundvlees met gebakken uitjes, paddenstoel en een huisgemaakte
BBQ-saus uit te breiden met Livarspek en kaas.
€ 8,90

+ € 1,60
 
CreditsBeheerSitemap