Frisse Wind
(4,8%)
Malle Mok 
(5,3%)
Donker
Genoegen
(6,3%)
alt
Schevenings Tripel
(7,5%)
Schevenings
Stout
(4,7%)
alt
De Wissteltap

La Trappe
"Blond"
6,5 %   3,40

Van Steenberge
"Gulden Draak
Quadrupel"
9 %   3,80

Florette Prima Melior
8,0 %  3,80

Kapittel winter bier
 7.5%  4,30

Download
"debierapp"
voor meer info
over onze bieren!

Bieren op Tap
Naast de 5 huisgebrouwen bieren en 4 wisseltapbieren hebben wij 3 bieren van collega-brouwers vast op tap:


Maes Pils 5,2% alc.

De nieuwe Maes, met z’n volmondiger karakter, is een verfrissende en dorstlessende pils, vol van smaak en met een aangename verfijnde bitterheid. Lekker fris en doordrinkbaar tot de laatste slok.

Op 20 april 2009 heeft Alken-Maes de nieuwe Maes op de markt gelanceerd. Deze nieuwe Maes werd bewust met meer mout gebrouwen om Maes een voller karakter te geven.
In combinatie met extra Saazhop, krijgt hij een extra verfijnde bitterheid. Het bijzonder karakter wordt door een zorgvuldige selectie van uitgelezen granen bepaald. De nieuwe Maes bevat alc. 5.2%. Om zijn herkenbare en verfrissende smaak te behouden, blijft de nieuwe Maes met de typische Maes gist gebrouwen worden.

Paulaner Hefe Weissbier 5,5% alc.

In de beste traditie van Beieren maakt Paulaner al sinds het begin van de zeventiende eeuw heerlijke bieren. Haar tarwebier, het ongefilterde "weizenbier" dat de oorsprong is van alle hedendaagse Nederlandse en Belgische witbieren, is redelijk sterk met een alcoholgehalte van 5,5% per volume.

De typische fruitsmaak die elke weizen wel heeft komt van de gebruikte gisten en natuurlijk van de tarwe, dat met meer dan 50% van het brouwbeslag een duidelijke stempel op het bier drukt.

la Chouffe Blond 8,0% alc.

La Chouffe is een niet gefilterd blond bier, zowel in de fles als in het vat hergist. Het is aangenaam fruitig, gekruid met koriander en een lichte hopsmaak. Rustig genieten, want deze rakker heeft karakter.

 
CreditsBeheerSitemap